fbpx
logo

Ramen & Deuren Avelgem

Realisatie van een Project in Avelgem door Decxan Plastics

Bij Decxan Plastics zijn we trots op ons recent afgerond project in Avelgem. Dit project demonstreert onze expertise en toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Voor dit project hebben we hoogwaardige ramen en deuren geïnstalleerd, specifiek ontworpen om zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel te zijn.

Gebruikte Ramen en Deuren

Voor de ramen in dit project hebben we gekozen voor de Aluplast Ideal 4000 en de Aluplast SMART-SLIDE voor de schuiframen. Hieronder volgt een gedetailleerde beschrijving van de specificaties en voordelen van deze producten:

Aluplast Ideal 4000

Aluplast Ideal 4000 ramen zijn een uitstekende keuze vanwege hun duurzaamheid en energie-efficiëntie. Deze ramen hebben een 70mm dik, 5-kamerprofiel met twee dichtingen, wat zorgt voor optimale isolatie en stabiliteit.

 • Fabricage: PVC Aluplast Ideal 4000 (70mm, 5-kamerprofiel + 2 dichtingen)
 • Plaatsing: Geïnstalleerd met PU-schuim en transparante siliconenvoegen van maximaal 10mm.
 • Kleur: Buiten zijde zwart mat (AP 106), binnenzijde wit.
 • Hoogrendementsbeglazing: Ug-waarde van 1.0 voor uitstekende thermische isolatie.
 • Glasnorm: Beglazing volgens NBN S23-002 norm.
 • Veiligheidsglas: Voor de ramen hebben we veiligheidsglas gebruikt om extra bescherming te bieden.
 • Verdoken afwatering: Dit zorgt voor een strak en modern uiterlijk zonder zichtbare waterafvoerkanalen.
 • Scharnieren: Zichtbare scharnieren voor eenvoudige toegang en onderhoud.
 • Thermische verbeterde afstandshouders: Kleur zwart voor alle ramen, wat bijdraagt aan de thermische efficiëntie.

Aluplast SMART-SLIDE Schuiframen

De Aluplast SMART-SLIDE schuiframen zijn uitgerust met verdoken afwatering, wat niet alleen bijdraagt aan een strak uiterlijk, maar ook functioneel is in het afvoeren van water zonder zichtbare afwateringsopeningen. Deze schuiframen combineren gemak met energie-efficiëntie en zijn ideaal voor moderne woningen.

Extra Functionaliteiten en Afwerkingen

Naast de bovengenoemde basiskenmerken, hebben we ook gezorgd voor diverse extra’s om het comfort en de functionaliteit van de ramen te optimaliseren:

 • Uitbraak en afvoer bestaand schrijnwerk: Inclusief het verwijderen van oude rolluiken.
 • Binnen afwerking van de ramen: In PVC, voor een naadloze en duurzame binnenkant.
 • Dichtmaken van bestaande rolluikkasten: In MDF, klaar om door de klant geschilderd te worden voor een perfecte afwerking.
 • Traditionele PVC rolluiken: In wit, met motorbediening en zender, behalve voor ramen 13 en 14.
 • Eko Line Paneel voor Voordeur: Een voordeur met een paneeldikte van 24mm, niet vleugeloverdekkend, met mat glas en een zwarte trekker voor raam 14.

Resultaten en Klanttevredenheid

Het resultaat van ons project in Avelgem is een combinatie van esthetische waarde en functionele excellentie. De gebruikte materialen en onze nauwkeurige installatieprocessen zorgen voor een lange levensduur en optimale prestaties van de ramen en deuren. De klant heeft nu een woning met verbeterde energie-efficiëntie, verhoogde veiligheid en een moderne uitstraling.

Bij Decxan Plastics streven we er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen door producten van de hoogste kwaliteit te leveren en deze met vakmanschap te installeren. Dit project in Avelgem is een bewijs van onze toewijding aan deze waarden.

Heeft u interesse in onze producten of wilt u meer weten over onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomproject.

Ontdek Decxan Plastics

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en deskundig advies over ramen, deuren of zonnewering.