fbpx
logo

Ramen

Decxan Plastics is uw betrouwbare partner voor op maat gemaakte ramen die esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid combineren.

Hoogwaardige Ramen voor Uw Woning of Bedrijfsruimte

Bij Decxan Plastics begrijpen we dat elke ruimte uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte ramen die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen. Ons deskundige team werkt nauw met u samen om de perfecte ramen voor uw project te creëren.-

f fac dbcbbe

Onze collectie ramen biedt een breed scala aan stijlen, kleuren en afwerkingen die bij elk architecturaal ontwerp passen. Van traditionele tot moderne ontwerpen, wij zorgen ervoor dat u de perfecte ramen vindt die bij de esthetiek van uw woning of bedrijfsruimte passen.

Investeer in ramen die u helpen energie te besparen en de ecologische voetafdruk van uw woning of bedrijfsruimte te verkleinen. Onze ramen zijn ontworpen met hoogwaardige materialen die een uitstekende isolatie bieden, zowel thermisch als akoestisch.

Veiligheid is een van onze belangrijkste overwegingen bij het ontwerpen van onze ramen. Wij bieden ramen met versterkte vergrendelingssystemen die de veiligheid van uw ruimte garanderen. Bovendien zijn onze ramen gebouwd om de tand des tijds te doorstaan, zodat u kunt genieten van blijvende schoonheid en functionaliteit.

Onze materialen

PVC

Met hun klassieke uitstraling zijn PVC-ramen esthetisch verantwoord en geschikt voor verschillende soorten gebouwen. Ze passen bij vrijwel elke investering en kunnen dankzij de aanvullende oplossingen van Decxan Plastics in verschillende kleuren en texturen worden uitgevoerd. Deze kunststof ramen kunnen hun uiterlijk op betoverende wijze veranderen, waardoor ze zich onderscheiden van de eenvoudige klassieke witte variant.

pvc ramen

Hout

Niets kan tippen aan de natuurlijke schoonheid van echt houten ramen. Decxan Plastics biedt een breed scala aan houtsoorten, waaronder grenen, eiken en exotisch Meranti. Deze houtsoorten kunnen verder worden verfraaid met diverse meerkleurige beschermende lakken, waardoor een verscheidenheid aan esthetische ervaringen ontstaat. Ervaar de veelzijdigheid en charme van authentiek hout met Decxan Plastics.

Aluminium

Aluminium ramen zijn zeer efficiënt in het isoleren van warmte, waardoor ze het warmteverlies in oudere gebouwen aanzienlijk verminderen en zorgen voor lagere verwarmingskosten. De moderne ramen, met dubbele beglazing en warme kozijnen, bieden een verbeterde thermische efficiëntie. Bij Decxan Plastics vindt u aluminium kozijnen die perfect geschikt zijn voor het realiseren van deze voordelen.

aluminium ramen

Bekijk onze realisaties

Neem Vandaag Nog Contact met Ons Op

Ontdek hoe Decxan Plastics u kan helpen de perfecte ramen voor uw woning of bedrijfsruimte te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en deskundig advies op maat.