fbpx
logo

Deuren

Decxan Plastics staat voor u klaar met een uitgebreide selectie deuren die zowel functionaliteit als esthetiek brengen naar elke ingang.

Premium Deuren voor een Veilige en Stijlvolle Entree

Wij begrijpen dat elke ruimte uniek is. Daarom biedt Decxan Plastics op maat gemaakte deuren die voldoen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte deur voor uw project.

Premium Deuren

Onze collectie deuren biedt een diversiteit aan stijlen, kleuren en afwerkingen, passend bij elke architecturale smaak. Van klassieke tot moderne ontwerpen, wij hebben de perfecte deur die de esthetiek van uw woning of bedrijfsruimte complimenteert.

Veiligheid is een fundamenteel aspect van onze deuren. Met robuuste vergrendelingssystemen en hoogwaardige materialen, bieden onze deuren een betrouwbare beveiliging die u gemoedsrust geeft.

Bespaar energie en verhoog het comfort van uw ruimte met onze energie-efficiënte deuren. De uitstekende isolatie-eigenschappen helpen de thermische en akoestische prestaties van uw woning of bedrijfsruimte te verbeteren.

Onze materialen

PVC

Onze kunststof voordeuren worden vervaardigd op basis van de populairste raam– en deursystemen. Daaronder vindt u qua prijs aantrekkelijke basismodellen en energiebesparende premiummodellen. De materialen waarvan de kunststof deuren worden vervaardigd zijn bewerkt met de allernieuwste productietechnologieën, en de onderdelen zijn afkomstig van gerenommeerde producenten.

Pvc deuren

Hout

Onze houten deuren worden vervaardigd van de beste materialen en zijn een universele en duurzame oplossing voor allerlei soorten woningen. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om deuren van elk gewenst model te vervaardigen. De veiligheid en duurzaamheid worden gegarandeerd door een selectie van de beste sloten en cilinders alsmede anti-inbraakaccessoires.

Aluminium

De combinatie van populaire modellen met de duurzaamheid van aluminium. De klant kan niet alleen kiezen uit allerlei modellen maar tevens uit verschillende diktes, kleuren en paneelvullingen. De AluLine-collectie biedt u nagenoeg onbeperkte mogelijkheden, te meer daar de klant zijn eigen unieke deurontwerp kan creëren om zijn huis zo dat individuele uiterlijk te geven.

Aluminium deuren

Bekijk onze realisaties

Neem Vandaag Nog Contact met Ons Op

Ontdek hoe Decxan Plastics u kan helpen de perfecte ramen voor uw woning of bedrijfsruimte te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en deskundig advies op maat.