fbpx
logo

Zonnewering

Decxan Plastics biedt een uitgebreide reeks zonneweringsoplossingen die niet alleen uw woon- of werkruimte beschermen tegen schadelijke UV-stralen, maar ook bijdragen aan een verhoogde energie-efficiëntie en comfort.

Superieure Zonnewering voor een Comfortabel en Energie-efficiënt Thuis

Of u nu op zoek bent naar zonneschermen, pergola’s of andere zonneweringsoplossingen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Ons deskundige team helpt u bij het vinden van de perfecte zonnewering voor uw project.

Superieure Zonnewering

Onze zonnewering combineert prachtige ontwerpen met ongeëvenaarde functionaliteit, zodat u kunt genieten van een comfortabele binnenruimte, ongeacht het weer buiten. Met een diversiteit aan stijlen en kleuren, vindt u zeker een zonnewering die perfect past bij de esthetiek van uw ruimte.

Investeer in zonnewering die helpt de energiekosten te verlagen door de warmte van de zon te blokkeren, wat resulteert in minder behoefte aan airconditioning tijdens de warmere maanden. Onze zonneweringsoplossingen bieden een uitstekende thermische isolatie, waardoor uw ruimte natuurlijk koeler blijft.

Bij Decxan Plastics gebruiken we alleen hoogwaardige materialen die zijn gebouwd om lang mee te gaan, zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden. Onze zonnewering is ontworpen om jarenlang betrouwbare prestaties te leveren, terwijl het uiterlijk van uw woning of bedrijfsruimte wordt verfraaid.

Onze rolluiken

Voorzet Rolluiken

Voorzet rolluiken zijn een veelzijdige oplossing die op vrijwel elk raam past. Het is niet alleen een handige manier om uzelf te beschermen tegen ongewenste blikken en overtollige zon. In de winter beschermt een rolgordijn tegen warmteverlies, tegen inbraak, verbetert het uiterlijk van uw huis en verlengt zelfs de levensduur van uw ramen. Dankzij de ruime keuze die is gemaakt om er mooi uit te zien, kunt u gemakkelijk de perfecte oplossing kiezen om elke gevel te verfraaien.

Voorzet Rolluiken

Opbouwrolluiken

Naast inbouwrolluiken zijn opbouw rolluiken het populairste type rolluik dat in de moderne bouw wordt gebruikt. Ze worden gewaardeerd om hun vermogen om de hoeveelheid licht die het interieur binnenkomt te regelen, wat echter een kenmerk is van alle rolgordijnen. Hun onderscheidende kenmerken zijn een zeer goede warmte-isolatie, een extra afschrikmiddel voor dieven en de installatiemethode waarbij geen extra isolatie van de rolluikstructuur nodig is.

Screens

Schermrolluiken zijn buitenrolluiken waarvan de belangrijkste functie is het interieur te beschermen tegen overtollige zonnestraling. Dit vertaalt zich in meer comfort bij het gebruik van de ruimte zonder deze volledig te beschaduwen en een verlaging van de airconditioningskosten. Lichtgewicht en gemakkelijk te installeren, zijn screenrolgordijnen bijzonder geschikt voor het beschermen van grote glasoppervlakken in woonhuizen en commerciële ruimtes.

Screens

Bekijk onze realisaties

Neem Vandaag Nog Contact met Ons Op

Ontdek hoe Decxan Plastics u kan helpen bij het creëren van een comfortabele en energie-efficiënte ruimte met onze zonneweringsoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en deskundig advies op maat.